Uutuuksia ja ajankohtaista infoa!

Sivu päivittyy ajankohtaisen tiedon mukaan! Päivitetty 27.11.2022

Avoimet ovet 17.12. klo 13-17!

Tervetuloa luokseni bongailemaan tarjouksia ja hankkimaan täytettä pukinkonttiin! Osoite on Niittytie 4 B 7, 21570 Sauvo ja voitte ilmoitella tulostanne 0440838752, niin osaan tulla ulos vastaan. Kaikki varastossa jäljellä oleva joulualella!


Perinteinen joulushop avattu! Joulushopissa ideoita pukinkonttiin, sekä suoraan hyllyssä olevia tuotteita! :)


(Tarjoukset päättyneet 18.11.)
Marraskuun tarjoukset julki! Löydät ne Back on trackin ja wellawaren välilehdiltä. Jos haluat saada tarjoukset uunituoreena suoraan sähköpostiin koosteena, niin lähde mukaan ilmaiselle postituslistalleni! Ilmoittelet vain nimesi ja sähköpostisi! :) Ilmoittaa voit tietosi joko viestitse, tai jonkin sivulla olevien yhteydenottolomakkeiden kautta. Black fridayta ei ole Anihelpille tulossa, joten nämä alet kannattaa hyödyntää! :)


Herkullinen vitamiiniuutuus ihmisille!

Anihelpin bonuskerho!

Nyt voit kerätä leimoja bonuskorttiin tuomalla koirasi lihashuoltoon Sauvoon ja tilaamalla tuotteita (Back On Track, Effe Balance, Black Balance, Black Stuff, Nutrolin & Village villat) kauttani!

Kortti sisältää 4 ruutua, joihin saat leiman aina per ostos/hieronta. Viides ostos/hieronta on automaattisesti -20% :)

Kortin saatte ensimmäisen ostoksen/hieronnan yhteydessä. Kortti on voimassa 6kk ensimäisestä ostopäivästä. Kiitos, että tuette pienyrittäjää käyttämällä palveluitani!


Ratun tallin kisojen yhteydessä Anihelpin expo joulukuun alussa 6.12.2022 tallin aulassa!Tervetuloa paikan päälle bongaamaan tarjouksia ja hankkimaan vaikkapa täytettä pukinkonttiin! 😊


Ilmainen postituslista!

Jos haluatte saada tietoonne kuukausittaiset alet ja infoa uutuuksista suoraan sähköpostitse (1-2 kertaa kuussa), niin ilmoitelkaa mulle nimenne sähköpostiosoitteenne! :) 

Postituslista on TÄYSIN ILMAINEN ja infot koskevat Back On Trackin, Nutrolinin, Effe Balancen ja Black Balancen valikoimia.

(Jonna Flink)
(Jonna Flink)

VILLAge villapatjat hevosille ja koirille

Klikkaamalla kuvaa pääset tuotesivulle! :)

UUTUUS Effe Balance Gold!

Sama huipputuote, mutta mukaan lisätty myös nivelravinteet.
Klikkaamalla kuvaa pääset tuotesivulle :)

Nutrolin tuotesarja kauttani!

Klikkaamalla kuvaa pääset tuotesivulle! :)
Mitä haluaisit valikoimiin? Muita ideoita? Ota yhteyttä! 😊