Miten toimii Back On Track?

JÄLLEENMYYJÄNÄ VUODESTA 2017 

Kuvanne galleriaan? Jos olette tilanneet tuotteet kauttani, niin voitte lähettää kuvia joita lisäilen galleriaan!

Kaikki Back On Trackin tuotteet on valmistettu funktionaalisesta Welltex ja Iontex (tekninen materiaali) kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä mineraalipartikkeleja. Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää näiden mineraalipartikkelien avulla osan kehon tuottamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Pitkäaaltoinen infrapunasäteily kiihdyttää verenkiertoa, mikä taas puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia, auttaa: parantamaan suorituskykyä, palautumaan, vammojen ennaltaehkäisyssä varsinkin ennen suoritusta käytettynä, nivelongelmien hoidossa ja jäykkyydessä.

Tuotteiden käyttöä suositellaan aloitettavaksi asteittain totuttelemalla, sillä osalla käyttäjistä on esiintynyt kiputuntemuksia lisääntyneen verenkierron johdosta käytön alkuvaiheessa. Mikäli tuotetta käytetään helpottamaan turvotuksia, saattaa alkuvaiheessa esiintyä lisäätynyttä turvotusta mikä johtuu lisääntyneestä verenkierrosta ja aineenvaihdunnasta.

Erityistä varovaisuutta on noudatettava linimenttien ja Back On Trackin tuotteiden yhteiskäytössä, sillä linimenttien, geelien tai voiteiden vaikutus voimistuu ja saattaa johtaa polttovioitukseen.

Käyttösuositus: esim. 2-3 viikkoa käyttöä, 1 viikko taukoa. Huom! Ei raskaana tai tiineillä oleville.

Doping varoaika 0 vrk


Kuinka tilaan?

Saatavilla KOKO Back On Trackin valikoima ja tuotteita lisäilen galleriaan infoineen sitä mukaa kun saan kuvia. 😊

Tilatessasi yhteydenotot sähköisesti, kerrotte mitä tuotteitta haluatte ja teen tuotteista laskun. Mikäli tuotetta/tuotteita ei ole kotonani omassa varastossani, niin tilaan tuotteet keskusvarastolta (saapuvat yleensä 1-2 arkipäivässä) ja postitan tuotteet kun suoritus näkyy tilillä. 

Postimaksut 6,90e alle 150e tilauksissa.


Aletuotteilla ei vaihto- tai palautusoikeutta.

Tilaukset ja lisäkysymykset oheisen lomakkeen kautta;

Anihelpin bonuskerho!

Nyt voit kerätä leimoja bonuskorttiin tuomalla koirasi lihashuoltoon Sauvoon ja tilaamalla tuotteita (Back On Track, Effe Balance, Black Balance, Black Stuff, Nutrolin & Village villat) kauttani!

Kortti sisältää 4 ruutua, joihin saat leiman aina per ostos/hieronta. Viides hieronta/ostos on automaattisesti -20% :)

Kortin saatte ensimmäisen käynnin tai tilauksen yhteydessä. Kortti on voimassa 6kk ensimäisestä ostopäivästä. Kiitos, että tuette pienyrittäjää käyttämällä palveluitani!