VILLAge villapatjat - ainutlaatuinen hoitotuote hevosille ja koirille

Anihelpin bonuskerho!

Nyt voit kerätä leimoja bonuskorttiin tuomalla koirasi lihashuoltoon Sauvoon ja tilaamalla tuotteita (Back On Track, Effe Balance, Black Balance, Black Stuff, Nutrolin & Village villat) kauttani!

Kortti sisältää 4 ruutua, joihin saat leiman aina per tilaus/hieronta. Viides hieronta/tilaus on automaattisesti -20% :)

Kortin saatte ensimmäisen käynnin tai toisen tilauksen yhteydessä. Kortti on voimassa 6kk ensimäisestä ostopäivästä. Kiitos, että tuette pienyrittäjää käyttämällä palveluitani!

VILLAge villapatjat hevosille & poneille 

Hevoset (40x45cm) 30,90€ , ponikoko (30x35cm) 25€

VILLAge™ Villapatjat on valmistettu suomenlampaanvillasta. Villan lyömättömät ominaisuudet, lämpö ja lanoliini hoitavat hevostasi näkyvin tuloksin.
Villa on karstattu patjoiksi, mutta muuten se on käsittelemätöntä. Lampaan rasva, eli lanoliini, on villassa tallella. Se onkin juuri tuotteen hoitava ominaisuus.


Käytössä:

Tuote hoitaa rivit ja haavat nopeasti. Villa kiihdyttää verenkiertoa joka ennaltaehkäisee rasitusvammoja. Myös turvotus kaikkoaa tehokkaasti.
Kääri villat kuivaan jalkaan ja kokonaan pintelin alle koko yöksi, ja aamulla jalat ovat kuivat. Pitäessäsi tuotteen kuivana ja puhtaana, villan ominaisuudet pysyvät hyvänä noin kuukauden ajan.
Voi myös käyttää esimerkiksi kuljetuksen aikana tai treenin jälkeen palautumiseen

Paras hoitovaste saadaan käärimällä villapatjat koko yöksi. Kääri villa kokonaan pintelin alle, että se pysyy kuivana ja puhtaana.

VILLAge™ Villapatjat on tehty reilun kokoisiksi, jotta käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, ja jotta ne kestäisivät pienen kutistumisen. Suomenlampaan villa huovuttuu helposti, varsinkin parin ensimmmäisen käyttökerran aikana. Kannattaa laittaa pätkä pinteliä kerrosten väliin, kun aloitat käärimisen. Näin löydät kerrokset purkaessa paremmin. Patjaa voi varovasti vetää muotoonsa.

Varastoi tuote kuivaan paikkaan.

Patjat sisältävät paljon lanoliinia, mutta kuitenkin joka käyttökerralla sitä imeytyy myös hevoseen. Ahkerasti käytettynä tuotteen käyttöikä on noin kuukausi. Lämpövaikutus toki ei häviä tämänkään jälkeen. Käytetty tuote ei rasita luontoa ja on 100% biohajoava.

PAWilla koirille 15€

Koirille oma pienempi (noin 20x20cm) kokonsa!

Lampaanvillan sisältämä luontainen lanoliini sopii niin ruhjeisiin, helpottamaan turvotusta ja kipua nivelessä (ympäri käärittynä) kuin tassuihin tai vaikkapa kipsin alle! :)

Käyttö:

Kääri villa hoidettavan kohdan ympärille ja kiinnitä liimasiteellä/idealsiteellä.

Käyttöön kannattaa ottaa koiralle kauluri, tai suojata villa jollain muulla tavalla ettei koira pääse syömään villaa 😊

Tilausohjeet

Saatte tehtyä tilauksen alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Teen tuotteista laskut ja postittelen kun suoritus näkyy tilillä. Postimaksut 6,90€ ja ilman muuta myös Sauvosta saa noutaa luotani. Kotoani löytyy aina pieni varasto valmiina! :) Värit vaihtelevat tuotteissa.

Kiitos, että tuette pienyrittäjää tilaamalla tuotteita kauttani <3