Cassie paita koiralle alk. 59€

Monipuolinen paita koiralle iontex®-tekniikalla.

Cassie on pehmeä ja lämmin fleecepusero, joka on suunniteltu antamaan hyvä liikkumisvapaus etujaloille. Sisäpuoli on vuorattu Iontex®-teknologialla, joka voi stimuloida verenkiertoa ja edistää lihasten ja nivelten hyvää joustavuutta ja liikkuvuutta. Tämä tekee Cassiesta erityisen hyvän valinnan koirille, joilla on ongelmia selän jäykkyyden, tulehduksen tai arkuuden kanssa. Paita on täydellinen myös palautumiseen aktiivisesta päivästä!

Koiran paita istuu hyvin ja on helppo pukea päälle selän päällä olevan vetoketjun avulla. Vetoketju on lukittava ja sen sisällä on suojaava kangas, joka estää karvaa juuttumasta kiinni avattaessa ja suljettaessa. Heijastavat yksityiskohdat ja heijastava logo sivulla ja edessä lisäävät turvallisuutta pimeässä. Cassie sopii erinomaisesti käytettäväksi myös talvella, sillä etuosan muotoilu estää lunta pääsemästä rintakehän alle.

Suunniteltu sopimaan Bark ja Nella koirantakkien alle.

Malli sopii normaali- ja kapearunkoisimmille koirille, Jos koirasi on rotevampi, suosittelemme ottamaan kokoa isomman parhaan istuvuuden takaamiseksi.

Koot ja hinnat:

25, 30, 35, 40, 45, 50 ja 55cm 59€

60, 65, 70, 75, 80, 85 ja 90cm 69€

Saatavuus ja varaston tilanne: https://backontrack.fi/products/cassie-koiranpaita