Nutrolin Snäk uutuus

Nutrolin Snäk

- Puolikosteat makupalat koirille

Nutrolin® SNÄK Krilled Pork

Possua, kananmunaa, krilliäyriäistä: 100 % makua, vain 10 % rasvaa.

Terveellinen, kotimaisista* raaka-aineista valmistettu Nutrolin® SNÄK Krilled Pork on 100 % makua, mutta vain 10 % rasvaa. SNÄKin proteiini on 100 % eläinperäistä, eikä tuote sisällä lainkaan viljaa. Koska herkun halkaisija on noin 1,5 cm, se on helppo pilkkoa pienemmäksi.

Nutrolin® SNÄK Krilled Pork sopii niin pennuille kuin sennuille, kaikenlaisiin treeneihin sekä metsäretkille luoksetuloa vauhdittamaan. SNÄK ei tahraa taskuja.

* Raaka-aineet ovat kotimaisia, pois lukien krilliäyriäinen.

Koostumus:
Liha ja eläinperäiset raaka-aineet (possuproteiini, kananmuna, krilliäyriäinen). Kasviperäiset raaka-aineet (perunatärkkelys, kasviöljyn glyseroli, pohjolan marjat).

100 % eläinvalkuaista

Ravintoaineet:
Proteiini 36 %
Rasva 10 %
Kuitu 0,7 %
Tuhka 16 %

Nutrolin® SNÄK Chick-pop

Kanaa, kananmunaa, kananmaksaa: 100 % makua, vain 10 % rasvaa.

Terveellinen, kotimaisista raaka-aineista valmistettu Nutrolin® SNÄK Chick-pop on 100 % makua, mutta vain 9 % rasvaa. SNÄKin proteiini on 100 % eläinperäistä, eikä tuote sisällä lainkaan viljaa. Koska herkun halkaisija on noin 1,5 cm, se on helppo pilkkoa pienemmäksi.

Nutrolin® SNÄK Chick-pop sopii niin pennuille kuin sennuille, kaikenlaisiin treeneihin sekä metsäretkille luoksetuloa vauhdittamaan. SNÄK ei tahraa taskuja.

Koostumus:
Liha ja eläinperäiset raaka-aineet (siipikarjavalkuainen; kananmuna, kananmaksa). Kasviperäiset raaka-aineet (perunatärkkelys, kasviöljyn glyseroli, pohjolan marjat).

100 % eläinvalkuaista

Ravintoaineet:
Proteiini 42 %
Rasva 9 %
Kuitu 0,6 %
Tuhka 9 %

Hinnat

100g - 5,90€

10x 100g - 35,40€