Selkävyöt ja tuet

Selkävyö matala etuosa 69€

Tätä edestä matalaa olevaa selkäsuojaa suositellaan niille, jotka istuvat paljon ja ajavat runsaasti autolla. Halutessa takana olevassa taskussa oleva tekstiilineliö voidaan ottaa pois ja sekä sitä, että tukea voidaan käyttää myös yksinään. Hoitava vaikutus selkävyössä säilyy silti, koska koko vyö on welltexiä.

Koot

Vyötärön mitta

S = 65 - 95cm

M = 85 - 115cm

L = 100 - 130cm

XL = 130 -160cm

Saatavuus/ Varaston tilanne: https://backontrack.fi/collections/selkatuet/products/selkasuoja-matala-etuosa

Kaksikerroksinen selkätuki 79€

Jos haluat OIKEASTI tukea selällesi, tässä oikea vaihtoehto! Korkea takaosa ja sivuilla raudat tukemassa, jolloin tämä selkätuki antaa voimakkaimman tuen valikoiman selkätuista. "Tuplakiristys", jolla saat tuen sopivan tiukaksi. Takana tasku, jossa welltex-vaikutuksella oleva pehmuste. Pehmuste voidaan irrottaa ja sitä voidaan käyttää myös yksinään, kuten myös tukea koska koko tuki on welltexiä.

Ainakin itse olen saanut tästä tuesta suuren avun. Kun viettää päivät talleilla, saattaa selkään osua vetoa ja illalla sen tuntee alaselässä. Kun tuen laittaa päälle, huomaa jo hetken päästä lämmittävän vaikutuksen alkavan ja kolotus alkaa helpottaa!

Koot

Vyötärön mitta

S = 60-85cm

M = 75 - 100cm

L = 85- 110cm

XL = 100 -130cm

Saatavuus: https://backontrack.fi/collections/selkatuet/products/kaksikerroksinen-selkatuki

Physio selkätuki 79€

Joustava tukivyö Welltex- teknologialla. Vyö on hyvin ohut, kevyt ja vie vain vähän tilaa, joten sitä voi käyttää erilaisten vaatteiden alla.

Neljään suuntaan joustava kangas, sekä ohuet pystytuet antavat tuen sekä selälle että vatsalle.

Koot

S = 59 - 69cm

M = 69 - 79cm

L = 79 - 89cm

XL = 89 - 99cm

Koko selkätukien valikoimaan pääsette alla olevasta linkistä