Sunny koirantakki alk. 69€

Tuttu koirantakki uudella muotoilulla, joka sopii myös koirille, joilla on korkea häntä, kuten villakoirat ja terrierit. Takin takana oleva joustava kiristysnyöri mahdollistaa pituuden säätämisen, sopii täydellisesti, jos koiran selän pituus on kahden koon välillä.

Sunny on hyvin muotoiltu ja istuva edestä, mikä mahdollistaa erinomaisen liikkumisvapauden etujaloille. Kevyt täyte ja heijastava Welltex®-vuori pitävät koiran lämpimänä ja mukavana kaikissa sääolosuhteissa. Teknologia heijastaa koiran kehon lämpöä infrapunaenergiana ja voi edistää lihasten ja nivelten hyvää liikkuvuutta. Sisäkangas ehkäisee karvan kulumista ja kutiamista.

Takissa on tuulta ja vettä hylkivä pinta teipatuilla saumoilla. Se on helppo pukea, selässä on säädettävä solki. Kaula-aukossa on säädettävä nauhoitus edessä ja kiristysnyöri kauluksessa. Sivuilla olevat tarrakiinnitykset varmistavat, että takki pysyy paikoillaan. Joustavat jalkahihnat. Älykäs aukko kaulassa hihnan kiinnittämiseksi koiran kaulapantaan. Heijastavat yksityiskohdat tekevät takista näkyvän kaikista kulmista. Fleecepaita Cassie ja Eddie sopivat täydellisesti tämän takin alle, jos haluat lisälämpöä kylmissä olosuhteissa.

Malli sopii normaali- ja kapearunkoisimmille koirille, Jos koirasi on rotevampi, suosittelemme ottamaan kokoa isomman parhaan istuvuuden takaamiseksi.

Saatavuus/varastontilanne: https://backontrack.fi/products/sunny-koiran-toppatakki-musta

Saatavana väreissä: musta, sininen, vihreä

Hinta:

30, 35 ja 40cm = 69€

45, 50, 55, 60, 65cm = 79€

70, 75, 80, 85cm = 89€