Wellaware Gummies

Poistuneet valikoimasta! Rautaa vielä jäljellä, muut loppu. 

Herkullinen uutuustuote!

Gummies vitamiinit ovat vegaanisia ja ne on valmistettu aidoista aineksista ilman säilöntä- ja keinotekoisia makeutusaineita. Iloiset värinsä Gummies ravintolisät saavat mm. omenasta, porkkanasta ja saflorista. Annostus on 2 kpl päivässä, jokaisessa purkissa 60kpl. Gummies on pureskeltava ja  koostumukseltaan mukavan pehmeä, kuin hedelmäkarkkia söisi! Maku myös erittäin hyvä ja raikas!

Multivitamiini Gummies 16,90€

Sisältää A-, E-, K-, B6-, B12-, C-ja D-vitamiineja, biotiinia, foolihappoa, niasiinia ja sinkkiä. Vitamiinit sekä foolihappo ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän toimintaa.

Makuna raikas mango.

Gummies hiukset - iho - kynnet 16,90€

C-vitamiini edistää kehon normaalia kollageenin muodostumista, joka on tärkeää ihon normaalille toiminnalle. Sinkki, jodi, A-vitamiini, niasiini ja biotiini auttavat myös ylläpitämään ihon normaalina. Sinkki, biotiini ja seleeni auttavat kynsien hyvinvoinnissa. E-vitamiini, C-vitamiini, sinkki ja seleeni auttavat myös suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Makuna vadelma.

Kokemuksia: noin kuukauden käytön jälkeen kynnet vahvistuneet ja kasvavat nopeasti!

Sinkki + C-vitamiini Gummies 14,90€

Sinkki ja C-vitamiini toimivat kehossa tärkeinä antioksidantteina.

Ne molemmat edistävät normaalisti toimivaa immuunijärjestelmää ja suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä. C-vitamiini on myös tärkeä energia-aineenvaihdunnalle ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sinkillä on tärkeä rooli kognitiivisissa toiminnoissamme.

Makuna vadelma.

Rauta Gummies 15,90€ (hyllyssä)

Rauta osallistuu moniin kehon toimintoihin. Sillä on rooli punasolujen ja hemoglobiinin normaalissa muodostumisessa. Rauta edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, energia-aineenvaihduntaa ja sillä on rooli solujen jakautumisprosessissa. Se on tärkeä kognitiiviselle toiminnalle ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Makuna persikka

D-vitamiini + Kalsium Gummies 16,90€

D-vitamiini ja kalsium auttavat ylläpitämään normaalia lihastoimintaa, luuston rakennetta, hampaita ja osallistuvat solujen jakautumisprosessiin. D-vitamiini on myös tärkeä immuunijärjestelmän normaalille toiminnalle ja edistää normaalia kalsium tasoa veressä sekä kalsiumin ja fosforin imeytymistä/käyttöä kehossa.
Makuna raikas metsämarja.

Tarkemmat sisällöt ja infot: https://backontrack.fi/collections/wellaware-gummies


Anihelpin bonuskerho

Saat jokaisesta tilauksesta leiman bonuskorttiin ja joka viides tilaus on automaattisesti -20%. Kiitos, että tuet pienyrittäjää tilaamalla tuotteita kauttani!